Κλιματική ανθεκτικότητα Ενεργές Προσκλήσεις Όλα τα νέα
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΕΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑ
Άξονας: 2.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Πρόσκληση
Προϋπολογισμός
  • Τρέχων Συνολικός Προϋπολογισμός Πρότασης
    €99,503.87
  • Τρέχων Προϋπολογισμός Πρότασης
    €80,245.06
Διαρθρωτικό Ταμείο

Το έργο αυτό χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Περιγραφή Έργου
Η Πράξη με τίτλο «Προμήθεια νέων ενεργειακά αποδοτικών οχημάτων για τον εκσυγχρονισμό του στόλου της ΔΕΥΑΑ» αφορά την προμήθεια τριών νέων οχημάτων, καινούργιας περιβαλλοντικής τεχνολογίας και χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Τα εν λόγω οχήματα θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη μεταφορά προσωπικού, υλικών και εργαλείων, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών της ΔΕΥΑΑ.
Κρισιμότητα
Τα προς αντικατάσταση οχήματα της ΔΕΥΑΑ είναι παρωχημένης τεχνολογίας και δημιουργούνται βασικά προβλήματα στην παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες, μεγάλες ενεργειακές καταναλώσεις και μεγάλες παραγωγές ρύπων. Τα εν λόγω οχήματα παραμένουν σε αδράνεια, για μεγάλα χρονικά διαστήματα, λόγω των συχνών τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάζουν ή της αδυναμίας να βρεθούν τα κατάλληλα ανταλλακτικά, λόγω παλαιότητάς τους. Για το λόγο αυτό κρίνεται εξαιρετικά αναγκαία η υλοποίηση της εν λόγω Πράξης.
Αναμενόμενα Αποτελέσματα
Παραδοτέα της πράξης θα είναι τρία (3) νέα, ενεργειακά αποδοτικότερης τεχνολογίας οχήματα, όπως περιγράφονται ακολούθως: - Ελαφρύ φορτηγό κλειστού τύπου (ωφέλιμο φορτίο μέχρι 600kg) (πετρέλαιο) - Ελαφρύ φορτηγό κλειστού τύπου (ωφέλιμο φορτίο μέχρι 1000kg) (πετρέλαιο) - Ελαφρύ φορτηγό ανοικτού τύπου διπλοκάμπινο 4Χ4 (πετρέλαιο)
Δείκτες Εκροών
  • CO34.Μείωση εκπομπών αερίων θερμοκηπίου: Εκτιμώμενη ετήσια μείωση των εκπομπών των αερίων θερμοκηπίου
Δείκτες Αποτελέσματος
  • T1614.ΕΚΠΟΜΠH ΑΕΡΙΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ EKTOΣ ΣΕΔΕ

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να λαμβάνετε στο email σας όλες τις ενημερώσεις μας.