Κλιματική ανθεκτικότητα Ενεργές Προσκλήσεις Όλα τα νέα
Ανάπτυξη / βελτίωση υποδομών Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Σουλίου
Άξονας: 4.ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Πρόσκληση
Προϋπολογισμός
  • Τρέχων Συνολικός Προϋπολογισμός Πρότασης
    €16,110.01
  • Τρέχων Προϋπολογισμός Πρότασης
    €16,110.01
Διαρθρωτικό Ταμείο

Το έργο αυτό χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Περιγραφή Έργου
Στο πλαίσιο του έργου θα χρηματοδοτηθεί η προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού για την εύρυθμη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Ειδικότερα για την ανάπτυξη/βελτίωση της υποδομής του κοινωνικού παντοπωλείου προβλέπεται η προμήθεια: Ομάδα Α. Επαγγελματικός εξοπλισμός Ομάδα Β. Έπιπλα Ομάδα Γ. Εξοπλισμός πληροφορικής Ομάδα Δ. Εξοπλισμός αποθήκευσης όπως αναλυτικά περιγράφονται στο τεύχος των τεχνικών προδιαγραφών.
Κρισιμότητα
Η προτεινόμενη πράξη θα ενισχύσει με υποδομές και εξοπλισμό την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων, να παρέχονται όλες οι κατηγορίες των προϊόντων που προβλέπεται από τον σχετικό οδηγό (i. Τρόφιμα και είδη παντοπωλείου συσκευασμένα, είδη ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα, ii. Είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κ.λπ. καινούρια ή «δεύτερο χέρι», iii. Είδη ψυχαγωγίας όπως βιβλία, παιχνίδια, cd κλπ.) και παράλληλα να καταγράφεται η κίνηση της αποθήκης, η κινητικότητα των ωφελουμένων,κ.λ.π. Πρόκειται για τον εξοπλισμό δομής που λειτουργεί υποτυπωδώς και η αναγκαιότητα της πράξης περιγράφεται στο συνημμένο έντυπο "Τεκμηρίωση αναγκαιότητα υλοποίησης της πράξης".
Αναμενόμενα Αποτελέσματα
Παραδοτέα της πράξης για την προμήθεια εξοπλισμού για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σουλίου είναι: Ομάδα Α. Επαγγελματικός εξοπλισμός Ομάδα Β. Έπιπλα Ομάδα Γ. Εξοπλισμός πληροφορικής Ομάδα Δ. Εξοπλισμός αποθήκευσης όπως αναλυτικά περιγράφονται στο τεύχος των τεχνικών προδιαγραφών.
Δείκτες Εκροών
  • T1664.Αριθμός υποστηριζόμενων δομών
Δείκτες Αποτελέσματος
  • Τ1665.Αριθμός δομών που ενισχύονται για να προσφέρουν βελτιωμένες /διευρυμένες υπηρεσίες

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να λαμβάνετε στο email σας όλες τις ενημερώσεις μας.