Κλιματική ανθεκτικότητα Ενεργές Προσκλήσεις Όλα τα νέα
Προμήθεια εξοπλισμού για το κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Ζηρού
Άξονας: 4.ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Πρόσκληση
Προϋπολογισμός
  • Τρέχων Συνολικός Προϋπολογισμός Πρότασης
    €17,801.44
  • Τρέχων Προϋπολογισμός Πρότασης
    €17,801.44
Διαρθρωτικό Ταμείο

Το έργο αυτό χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Περιγραφή Έργου
Στο πλαίσιο του έργου θα χρηματοδοτηθεί η προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού για την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ζηρού. Το αντικείμενο του έργου το οποίο περιγράφεται αναλυτικά στο τεύχος των Τεχνικών Προδιαγραφών και τα λοιπά συμβατικά τεύχη, περιλαμβάνει προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού, προμήθεια εξοπλισμού αποθήκευσης και προμήθεια εξοπλισμού επίπλων.
Κρισιμότητα
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ζήρου έχει υποβάλλει για χρηματοδότηση την πράξη «Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ζηρού», για την παροχή αγαθών σε σταθερή και τακτική βάση σε άτομα και νοικοκυριά τα οποία διαμένουν στο Δήμο Ζηρού και τα οποία βάσει κριτηρίων και σχετικών αποδεικτικών στοιχείων βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια. Με την παρούσα πράξη προβλέπεται η προμήθεια εξοπλισμού για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ζηρού, ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργία του σύμφωνα με τους κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για την παραλαβή αποθήκευση συντήρηση και διακίνηση των τροφίμων καθώςη δομή θα λειτουργήσει για πρώτη φορά και δεν υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός.
Αναμενόμενα Αποτελέσματα
Συγκεκριμένα για την δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου απαιτούνται: ΟΜΑΔΑ Α - Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού ΟΜΑΔΑ Β - Εξοπλισμός αποθήκευσης ΟΜΑΔΑ Γ - Εξοπλισμός επίπλων Αναλυτικά τα είδη κάθε ομάδας περιγράφονται στην Τεχνική Έκθεση.
Δείκτες Εκροών
  • T1664.Αριθμός υποστηριζόμενων δομών
Δείκτες Αποτελέσματος
  • Τ1665.Αριθμός δομών που ενισχύονται για να προσφέρουν βελτιωμένες /διευρυμένες υπηρεσίες

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να λαμβάνετε στο email σας όλες τις ενημερώσεις μας.