Η 2η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ηπείρου 2014-2020 πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Grand Serai.

pdfΑποφάσεις – Συμπεράσματα 2ης συνεδρίασης Επιτροπής Παρακολούθησης

zipΣυνημμένα Απόφασης

Tο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΣ και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία (ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ), διοργανώνουν την 4η ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση στα Ιωάννινα, 4 Απριλίου 2016, στο HOTEL DU LAC, Καρόλου Παπούλια & Ίκκου, για τις 4 νέες δράσεις του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020):

1.«Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των Παρεχομένων υπηρεσιών»
2.«Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές»
3.«Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»
4.«Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης»

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν γραπτώς τις ερωτήσεις τους, κατά τη διαδικασία εγγραφής τους, σχετικά με τις δράσεις, οι οποίες θα απαντηθούν μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης της κάθε δράσης.

Δήλωση συμμετοχής 

Δείτε την Πρόσκληση της εκδήλωσης στα Ιωάννινα στις 4/4/16
Δείτε το Πρόγραμμα της εκδήλωσης στα Ιωάννινα στις 4/4/16

Μετά το πέρας της διαδικασίας εξαγωγής συμπερασμάτων από την διημερίδα επιχειρηματικής ανακάλυψης για την ανάδειξη καινοτόμων έργων στους τομείς εξειδίκευσης της Ηπείρου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη και Παρασκευή 17 & 18 Δεκεμβρίου 2015 στα Ιωάννινα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης απευθύνει ευχαριστήρια επιστολή τους συμμετέχοντες και στο πλαίσιο της δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων της Διημερίδας, η ΕΥΔ ανακοινώνει τα αποτελέσματά τους.

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 11 Ιουνίου η Εναρκτήρια Εκδήλωση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Ηπείρου 2014-2020, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου DuLac.
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν όλες οι κατευθύνσεις και το περιεχόμενο του προγράμματος της νέας Προγραμματικής Περιόδου. Η ημερήσια διάταξη της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

Στο πλαίσιο των εναρκτήριων εκδηλώσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Ηπείρου διοργανώνεται Ημερίδα για την Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης, με θεματικό αντικείμενο την Πιλοτική Δράση του τομέα "Υγεία - Ευεξία".

Στις 11 Ιουνίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η Εναρκτήρια εκδήλωση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ηπείρου. Η εκδήλωση ξεκινά στις 10:00 πμ στο συνεδριακό κέντρο του Ξενοδοχείου Du Lac.

pdfΠρόσκληση

eppa 300

Ενημερωτικό δελτίο ΕΥΔ

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) και θα λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ένα μήνυμα με τις ενημερώσεις μας...